Gooi alle remmen los! (3.5*)
Alle remmen los is het tweede deel in De bucketlistblunders trilogie van Angelique Haak. Waar Saar in Op glad ijs veel moeite doet om indruk te maken op haar ex, lijkt het tegendeel toch het geval te zijn. Maar een ding is zeker; ze gaat verder met haar bucketlist en zal hier alles voor doen, of toch niet?
Haak heeft met Alle remmen los een aansluitend verhaal geschreven op Op glad ijs. Saar heeft zich niet van haar beste kant laten zien tijdens de karaoke avond, maar dat zal Laurens haar wel kunnen vergeven toch? Dat haar beste vriendin het goed heeft in Amerika en daar een relatie in wording opbouwt, maakt het zelfvertrouwen van Saar niet beter. Maar ze besluit haar bucketlist verder uit te breiden en ze geeft hierbij alle remmen los. Want als Laurens haar socials ziet dan begrijpt hij toch wel dat ze echt niet saai is? Maar als blijkt dat er een kaper op de kust ligt, moet Saar wel al haar charmes in de strijd gooien. Zal dit goed uitpakken?
In Alle remmen los zien we Saar nog stuntelen met haar gevoelens. Want stiekem vindt ze Matt, de broer van haar vriendin toch ook niet verkeerd, maar hij heeft een relatie met Lola. Iedereen om haar heen heeft een relatie, maar waarom Saar niet? Dit weet Haak met veel humor aan de lezer te presenteren wat maakt dat je met een glimlach door het korte verhaal heen leest. Dit tweede deel in De bucketlistblunders trilogie is heerlijk om te lezen en je kunt niet anders dan genieten.
Inmiddels ben ik begonnen met het laatste deel New York, New York. Ik hoop zo dat Saar haar ogen opent in dit laatste deel en dat de liefde nog zoveel meer te bieden heeft. Ik denk dat de hint die Haak heeft gegeven de lezer blij zal maken in het laatste deel. Ik heb wederom genoten van Alle remmen los en geef het graag 3.5 sterren.