Perfect voor als jij opzoek bent naar je liefdesbestemming!
Ik hoopte voor dat ik dit boek ging lezen, er vooral veel kennis uit te halen. De kennis om te herkennen hoe relaties met andere mensen maar ook met jezelf in elkaar zitten.
Ik heb veel kunnen leren uit ‘De kosmische liefdesgids’. Heel veel over de sterrenbeelden, karmische relaties en hoe ik meer van mezelf kan houden.
Veel onderwerpen worden geschreven uit eigen ervaringen wat heel erg fijn is. Hierdoor kan je het snel toepassen aan je eigen ervaringen. Het is misschien in het begin wat moeilijk inkomen, maar je interesse wordt al snel aangewakkerd!
Wat me het meeste bijblijft zijn de kleine opdrachtjes bij sommige hoofdstukken. Hierin kan jezelf kijken hoe alles verbonden is van sterrenbeelden tot relaties.
Dit boek blijft me denk ik nog wel een tijdje bij. Veel informatie kan ik toepassen in mijn dagelijkse leven. Ik ben nu al aan het kijken of sommige vriendschappen die ik heb gesloten wel goed voor mij zijn.
Ik raad dit boek aan voor iedereen die opzoek is zijn of haar ware liefdesbestemming of die erg in de knoop zit met zichzelf.
Dit boek geef ik 4/5 sterren!
Dit boek geef ik 4/5 sterren!