Kabbelende thriller zonder spanning
Ik kijk altijd uit naar een nieuwe Lee CHild. De laatste boeken vielen helaas wat tegen. Het echte Reacher gevoel is daar een beetje af. Ik was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe: In de val. Het begin vond ik wat snel afgeraffeld. Reacher is zowaar gewond aan zijn pols (gebroken), maar echt heel last heeft hij daar in het verhaal niet van. Niet zo geloofwaardig daar ik uit eigen ervaring weet hoe zeer dat doet. Maar goed, het is onze grote held Jack Reacher dus daar vallen we niet over.
De personages zijn vlak (op Reacher na) en echt uitgewerkt zijn ze niet. Het verhaal kabbelt wat te veel voort, met te weinig spanning en op den duur had ik zoiets wanneer zien we de echte Reacher weer terug? De informatie die door crminelen verkocht gaat worden vond ik dan weer heel aardig gevonden. Dat had zomaar een scenario opzich kunnen zijn voor een James Bond film. Al met al vond ik het verhaal tegenvallen. Het werd teveel gerekt en is op punten erg gedetaileerd met infomatie die er niet toe doet. Ik kom daarom tot 3 sterren. Voor het eerst had ik bij een Reacherboek het gevoel dat ik blij was dat het uit was. Toch gaan we de volgende gewoon weer lezen in de hoop dat de oude Reacher weer herleeft.
Redactie: ****
Geloofwaardigheid: ***
Plot: ***
Personages: ***
Spanning: **
Vermaak: ***
Gemiddeld: 3* (is 3,0* afgerond)
Redactie: ****
Geloofwaardigheid: ***
Plot: ***
Personages: ***
Spanning: **
Vermaak: ***
Gemiddeld: 3* (is 3,0* afgerond)