Spannend maar voorspelbaar

Ainariny 28 februari 2025
Een aardig meisje gaat over het leven in een appartementencomplex met verschillende typetjes. Megan is daar één van. Een aardig meisje dat een niet al te best verleden met zich mee draagt. Wanneer haar buurman dood gevonden wordt in de trappenhal wordt iedereen uit het appartementencomplex ondervraagt. Megan is hoofdverdachte. Op een gegeven moment in het verhaal toen Megan vertelde over haar ontmoeting met Sharon en haar zoon Hero en dat Megan een luisterend oor was voor Sharon. Had ik al een voorgevoel over wie de moordenaar kon zijn. En ik had gelijk! Ja ik ben een thriller kenner en heb dit soort verhalen snel door. Daarom werd dit boek voor mij op een gegeven moment wel heel langdradig. Desalniettemin een spannend boek.

Meer recensies van Ainariny