Brokken van herkenning
Inge Boef heeft een heel herkenbaar boek voor me geschreven. Ik heb het ademloos gelezen.
Volgens de achterkant van het boek is het geschreven voor onveilig opgegroeide mensen. En aan de hand van geloofsverhalen uit de Bijbel kun je weer vertrouwen winnenm vertelt de achterflap.
Ik ben niet onveilig opgegroeid, ik heb veel liefde gekregen in mijn kindertijd. En groeide op met de bijbel, waar ik later niets mee deed. Ook ik voel me vaak 'gebroken' . Ik denk dat dit voor de meeste mensen geldt. We bestaan niet uit een verhaal maar uit vele verhalen en ook 'trauma' - vragen. Die we vanuit afweer vaak snel onder de grond stoffelen....
Het boek van Inge Boef raakt me diep. Veel regels en onderdelen in de verschillende hoofdstukken herken ik helemaal. De teksten geven me grond om nieuwe stappen te durven zetten. Wat ook fijn is, het is eenvoudige taal. Een aanrader voor iedereen die op zoek is.