Tof cadeau!

Alexanderc 25 november 2021
Gekocht voor mijn dochters van 8 en 10 als gezamenlijk schoencadeau. Dat blijft natuurlijk wel een ding. Aangezien ze allebei graag met kleding bezig zijn leek het mij een leuk boek voor ze. Gelukkig had ik gelijk. Erg verrast en ze kunnen niet stoppen met bladeren en lezen! Ze zijn spelletjes aan het doen met elkaar overhoren enzo. Ook voor ons als ouders staan er opvallend veel leuke weetjes in en leer je ook nieuwe kledingvoorwerpen kennen. Het is super mooi vormgegeven (daarom viel het ons meteen op) en je blijft nieuwe dingen ontdekken in de illustraties. Ook voor niet-mode-mensen zoals ik :) aanrader dus!