yes!!

Jongens, slingerde dit boek mij even terug naar mijn jeugd. Naar mijn jeugd en die zomers waar ik elke tennisstage die er was meedeed, die zomers waar ik zoveel plezier beleefde aan die sport, een sport die ik al deed van kleins aan - en ik vond er eerst niets aan. Heerlijk.

Ik hoorde tijdens het lezen de spanning, ik hoor de de gravel en ik voelde de gravel onder mijn voeten, de handelingen, ja, ja, ja. Ik genoot zo van dit boek, ik genoot van het verhaal, van Carrie, van Bowe én ik genoot van de manier waarop de auteur dit verhaal geschreven heeft. Enthousiaster dan enthousiast.

De schrijfstijl en de manier waarop de auteur dit verhaal schrijft is vlot, entertainend en pure ontspanning. Je kan tijdens dit boek niet anders dan volledig geïnvesteerd geraken in Carries carrière, waarom ze is zoals ze is, waarom ze sommige beslissingen maakt en hoe haar karakter werkt, en een zwak ontwikkelen voor de personages die in dit boek zitten.

Dit boek gaat misschien nog boven mijn enthousiasme voor Evelyn Hugo. Jup, ik zeg dit echt. Misschien. ;)

Meer recensies van Alexs Books and Socks