Einde

Zijn we echt aan het einde gekomen van de trilogie? Een trilogie die heel traag maar wel zeker mijn hart veroverde want ik moet gewoon bekennen dat ik van dit verhaal begroten heb. Dat ik genoot om alle personages te leren kennen en ze te zien evolueren.

In dit deel gebeurd er weer enorm veel en was het met momenten best moeilijk of gefocust te blijven tijdens deze dikke pil. Deel twee blijft toch mijn favoriete deel, daar leek alles veel dieper uitgewerkt en besproken, al vind ik het wel een fijne afsluiter van de trilogie.

De auteur schrijft zoals ik al twee delen van haar gewoon ben. Ze slaagt erin om de personages nog dat kleine beetje extra mee te geven en om het verhaal - al dan niet - een mooi slot te geven. Misschien toch wat te voorspelbaar? Misschien wel, maar het past bij het verhaal.

Meer recensies van Alexs Books and Socks