Coco
Dat Robert Bryndza meer schrijft dan enkel thriller maakt hij duidelijk met Coco Pinchard. Coco leer je kennen door grotendeels e-mails. Haar leven - of karakter misschien? - leest soms als wat op het irritant af maar daarnaast ook enorm boeiend.
Niet alleen Coco is boeiend maar ook alle andere personages zijn zeker alles behalve saai. Ik vond deze manier van lezen - door middel van e-mails (al lijkt het mij dat dit niet voor elke lezer een fijne manier van lezen is) - eigenlijk heel leuk en eens iets anders.
Ik sprintte doorheen het boek zonder dat ik het doorhad, dankzij die setup en natuurlijk de schrijfstijl van Robbert Bryndza. Ik genoot enorm van dit boek en was ideaal om mij uit een klein dipje te trekken.
Benieuwd wat Coco nog meer gaat beleven, of wie ze nog meer ontmoet.
Benieuwd wat Coco nog meer gaat beleven, of wie ze nog meer ontmoet.