Het hotel
Ik ben altijd benieuwd naar de boeken van deze auteur die met elk boek dat ze uitbrengt toch steeds de gemoederen weet te beroeren. Een beetje een you love or hate her-auteur lijkt het als je de reviews leest.
Het Hotel is zeker niet mijn favoriete boek van deze auteur. Is het daardoor slecht? Nee, dat ook zeker niet. De schrijfstijl is heel vlot en elk boek dat je op een dag kan uitlezen omdat het zo vlot geschreven is, is een win maar hier was het verhaal gewoon te traag.
Het duurde toch 3/4 van het verhaal voor ik het gevoel kreeg dat het ergens naartoe ging en alle punten zijn wel voor dat 1/4 deel want dat knalde dan weer keihard voor mij. Dat deel zorgde ervoor dat alles rechttrokken werd. Ik stel me voor dat als ze een heel boek op die manier schrijft ze een bestseller schrijft, nooit gezien.
Het Hotel is geen slecht boek maar ook geen hoogvlieger.
Het Hotel is geen slecht boek maar ook geen hoogvlieger.