Heerlijk kerstig boek
Vorige jaar was ik he-le-maal weg van Wat ik wil voor kerst geschreven door Catheriné Walsh en deze moet zeker niet onderdoen voor dat boek. Wat een heerlijke Feelgood mixed met romance.
Een fijn boek vol warme personages, buiten Isaac dan, humor en toch bevat het een ernstige kwestie. (Ze had mij trouwens al helemaal ingepakt door The Mummy film met Brendan Fraser te vermelden.)
Genieten. Van begin tot einde dankzij een vlotte schrijfstijl. Het ideale boek om op een vrije dag te lezen. Een verhaal dat als een warm deken over je zal vallen. Heerlijk lezen en ontspannen met de sfeer van kerst eromheen.
Wat wil een mens nog meer? Niets. Dit boek is het ideale pre-kerstfeestje.
Wat wil een mens nog meer? Niets. Dit boek is het ideale pre-kerstfeestje.