Tableau mort

Back to reality en dat is altijd wat vreemd na een periode die dankzij al die lichtjes zoveel warmte geeft. (Zelfs wanneer de feestdagen voor jou helemaal niets zijn, een extra lichtje in huis doet meestal wonderen.)

Dus nu school weer gestart is, de nieuwe werkweek, hobbies ed kan een goed boek wonderen doen om in de avond weer wat te ontprikkelen. En deze Tableau Mort is dat zeker en vast. Zowel een goed boek als een ontprikkelende prikkel.

Een snelle en vlotte thriller met een hoog tempo én een verhaal dat sterk in elkaar zit. Ook Ensor en Edgar Allen Poe worden moeiteloos doorheen dit verhaal verweven. Dit verhaal lijkt mij trouwens ook een sterk scenario voor film/tv. Beide auteurs weefden hun kennis en kunde door elkaar en dat leverde Tableau Mort op.

Wat mij betreft een geslaagde samenwerking en ik ben benieuwd (en hoopvol ;)) of er nog gaan volgen.

Meer recensies van Alexs Books and Socks