Tegenvallende short story
Ik kwam dit audioboek tegen op Storytel en de lengte was ideaal om een half middagje aan te besteden.
In eerste instantie deed het boek denken aan een Roald Dahl verhaal, waarvan ik de afloop wel dacht te kunnen bedenken. Dat bleek niet het geval. Het verhaal had een paar onverwachte wendingen en daar werd het niet beter van. Ik heb een paar keer overwogen om te stoppen met luisteren, omdat het te deprimerend was. Uiteindelijk toch afgeluisterd en daarna snel iets anders gaan lezen.
Overigens begrijp ik uit andere reviews dat dit boek anders is dan de bekende boeken van Freida McFadden.