Heel mooi historisch fantasy
Ziyan ibn Malofi vermoord de familie van
Mayira Ibrahims om zo de macht te veroveren op de welvarende stad wereld Bayt Ul Rizq. Haar leven staat op zijn kop en Ziyan kroont zichzelf onrechtmatig tot emir en zorgt ervoor dat Mayira nooit meer voet kan zetten op haar geboortegrond. Er gaan elf jaar voorbij voordat Mayira haar recht op het leiderschap van Bayt Ul Rizq kan claimen. Er volgt een gevaarlijke en bloederige strijd. Daarom legt ze een eed af: of zijn bloed zal vloeien of het hare zal worden vergoten.
Wat een heerlijk verhaal is dit. Het is een YA historische fantasy. In het begin is het even inkomen en gelukkig zit er in het begin een woordenlijst, zodat je de woorden uit het verhaal goed begrijpt. Daarna kan je je onderdompelen in de mooie maar ook wrede Arabisch wereld. De schrijfstijl van Ella is heel fijn, je wordt echt in het verhaal gezogen. De omgeving en de personages zijn mooi omschreven en je waant je echt in deze Arabische fanasy wereld. Mayira is een mooie krachtige vrouw. Het blijft tot het einde spannend, maar er zit natuurlijk ook romantiek en humor in.
Ik heb genoten van dit verhaal.
Ella bedankt dat ik mee mocht doen aan deze blogtour
Dit verhaal bevat scènes die voor sommige als schokkend kunnen worden ervaren.
Ik heb genoten van dit verhaal.
Ella bedankt dat ik mee mocht doen aan deze blogtour
Dit verhaal bevat scènes die voor sommige als schokkend kunnen worden ervaren.