Mooi spicy verhaal
Lilly is bewust vrijgezel en vindt het prima zo. Het was nooit een probleem om gevoelens voor mannen op een afstand te houden. Ze is lid van een BDSM club dus als ze niet alleen wil zijn, is ze daar te vinden. Relaties zonder gevoelens of verplichtingen vindt Lilly helemaal haar ding.
Tot die ene nacht in Kreta.
Lilly’s hele leven staat op zijn kop en daar heeft één man iets mee te maken. Hij zorgt ervoor dat haar gevoel onverhoopt ligt en daardoor ontwijkt ze hem.
Verliefd worden is niks voor haar, maar dan zijn er ook nog twee andere mannen die haar niet koud laten. Wat moet ze met al deze gevoelens doen en ze wil eigenlijk helemaal geen keuze maken tussen deze mannen…
Oh lala wat een heerlijk spicy verhaal. Jennifer heeft echt een mooi verhaal geschreven. In dit verhaal komen ook de personages uit vorige verhalen van Jennifer voor. Je hoeft deze niet eerst te lezen. Hoe de vriendengroep in elkaar zit lees je voor het begin van het verhaal. Wat heb ik genoten van dit heerlijke spicy verhaal waarin Lilly je meeneemt in haar wereld van BDSM maar ook wat er in haar “gewone” leven speelt en komt erachter waarom ze geen relatie wil. Het is geen luchtig verhaal want er zit zeker ook diepgang in. De schrijfstijl van Jennifer is fijn en de omgeving en personages zijn goed uitgewerkt. Je waant je echt even in Finland het verhaal is vlot geschreven en daardoor is het een echte page turner. Ik kijk uit naar het volgende deel van deze serie.
Tot die ene nacht in Kreta.