Oliver King
Eindelijk het verhaal van Oliver van de heerlijke familie King. Oliver de een beetje het saaie, nerdy familielid maar is dat wel zo. Na zijn breuk met zijn jeugdliefde Eva, probeert hij zijn leven weer op te pakken en wij gaan met hem mee op de reis. Ik ben enorm fan van deze familie. Olivia schrijft deze serie met haar eigen passie en deze is altijd voelbaar in haar boeken. Deze familie is echt chaotisch en op sommige momenten echt gestoord, maar gaan door het vuur voor elkaar. Ik hou enorm van deze familie. Oliver is echt zo’n schatje en gentlemen. Olivia sleept je mee in zijn leven. Het is altijd lastig om haar verhalen weg te leggen en dan heeft ze ook nog vaak van de onmogelijke cliffhangers aan het einde. Oliver heeft 3 novelles gekregen en vormen samen de bundel Oliver. Voor mij verdient hij meer, zeker na de twist op het einde, maar gelukkig beloofd Olivia aan het einde dat er zeker nog wel meer over hem in de planning zit, net als over de rest van de familie. Ik kijk uit naar waar Olivia ons volgende keer op trakteert.