Wat een heerlijk verhaal
Levi en Elena kennen elkaar al heel lang, maar na een “incident” tien jaar geleden is hun vriendschap bekoeld. Levi haat de situatie en Elena rent het liefst weg als ze Levi tegenkomt. Op de bruiloft van Andreas en Nora, komt Elena ineens met Glenn aan haar arm binnen. Voor Levi het teken om Elena haar ogen te laten openen. Als ze een aantal dagen later moeten gaan samenwerken bij een prestigieus project, is de spanning die tussen hen beide hangt, niet meer te negeren. Elena moet hierdoor de confrontatie met Levi, maar vooral ook met zichzelf aangaan.
Elena’s hart is bevroren, is Levi diegene die het kan ontdooien?
Deel twee uit deze reeks. Van deel één heb ik enorm genoten en ik was razend nieuwsgierig naar deel twee. En wauw wat een heerlijk deel. Sofie sleurt je mee in het leven van Levi en Elena, waar je het constant tussen beide hoort knetteren, maar waar Elena steeds weer hij bevroren hart laat spreken. Wat soms tot behoorlijke frustratie bij mij lijden en ik haar letterlijk heb toe geschreeuwd om haar hart te laten verwarmen. Levi is echt zo lief en geduldig. What a men.
Sofie heeft echt een waanzinnig mooi verhaal geschreven met de nodige spicy scenes maar ook echt veel diepgang en dat allemaal in een heerlijk tempo, zodat je alleen maar wil doorlezen. Ook heel leuk dat Andreas en Nora regelmatig voorbij komen en we ook Eric al iets beter leren kennen. Ik kijk al uit naar zijn verhaal.
Elena’s hart is bevroren, is Levi diegene die het kan ontdooien?