Een prachtig debuut wat smaakt naar meer!

Amarins 06 maart 2025

Het leven van Maartje is niet echt spannend. Ze werkt bij de gemeente en heeft een heerlijke vriendengroep. Maar na een relatie van elf jaar die op de klippen liep is ze toe aan verandering. Haar vriendin Danielle neemt haar elke week meer naar mindfulness avonden. Maar Maartje kan er niet aan wennen en vindt het niks. Tot ze in contact komt met Silvana Goudbergen. Een mysterieuze vrouw die haar een visitekaartje geeft. Een vrouw die ze maar moeilijk uit haar gedachten krijgt. Ze neemt een kijkje op de website die op het kaartje staat. Als ze ingaat op een vragenlijst op de website, over haar seksuele fantasieën, heeft ze alleen nog durf en lef nodig.

De eerste stap is het debuut van auteur Debbie van Eeden. En wat voor één. Ik was erg benieuwd naar haar boek en kan vast verklappen dat ik enorm genoten heb.

Het personage van Maartje is ontzettend goed uitgewerkt. Je leert haar goed kennen en in elke stap die ze neemt op weg naar spanning en liefde word je meegenomen. Hierdoor leer je haar goed kennen en voel je wat haar beweegt en voel je ook haar emoties. De onderlinge spanning en haar vriendschap met haar vriendinnen wordt ook erg mooi neergezet.

De verhaallijn in dit debuut is origineel, vol vaart en vanaf de eerste bladzijde wordt je letterlijk meegesleept. Je blijft nieuwsgierig, het verhaal boeit overal en neerleggen van dit verhaal is niet mogelijk, je moet weten hoe het afloopt.

De opbouw van dit verhaal is erg mooi gedaan. Eerst leer je Maartje goed kennen en langzaam aan word je meegenomen in een sensueel en emotioneel verhaal. Allerlei leuke en minder leuke gebeurtenissen passeren de revue. Het geheel is overgoten met een vleugje humor en daarmee is het erg aangenaam lezen.

Wil je genieten van een heerlijk, hier en daar steamy, verhaal met de nodige spanning en humor dan zit je bij dit debuut van Van Elden helemaal goed. Maar wees gewaarschuwd, want het is eerder uit dan je wil en dan snak je naar meer!

MHBooks heel erg bedankt voor dit recensie exemplaar!

Meer recensies van Amarins

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.