Weer een geweldig verhaal!

Amarins 04 november 2024
Maxim is een man die absoluut geen vaste relatie wil. Af en toe een nacht een mooie vrouw in zijn bed is meer dan genoeg. Maar als hij Julia en de kleine Isabel tegenkomt verandert alles. Julia op haar beurt kijkt niet meer om naar mannen want één nacht in haar verleden heeft haar leven verwoest. Maar Maxim en Julia beginnen steeds meer naar elkaar om te kijken.

Na Eén avond, waar ik erg van genoten had, was ik heel erg nieuwsgierig naar Eén nacht. En wat was het weer een fijn boek.

Geen idee waarom, maar dit boek emotioneerde me van de eerste tot de laatste bladzijde. Het verhaal was zo fijn, zo warm maar ook soms zo confronterend. De schrijfstijl is echt fijn, het leest vlot en je wil alleen maar doorlezen.

De personages heb ik in mijn hart gesloten. De stoere beetje ruige Maxim die langzaamaan uit zijn mening moet veranderen en zo lief en zorgzaam is voor Julia. Julia op haar beurt is een enorme doorzetter, heeft veel beleefd en in armoede geleefd. De kleine Isabel stal de show. Wat een lieve meid waarvan gedurende het hele verhaal je hart smelt. Maar ook een meisje die duidelijk in armoede heeft geleerd wat belangrijk is en tevreden is met wat ze heeft.

De auteur heeft in dit misschien soms wat voorspelbare verhaal wel duidelijk een boodschap mee willen geven aan de lezer. Ze heeft mee willen geven dat er altijd een uitweg is en dat je door het maken van keuzes zeker weer een toekomst hebt en de liefde weer leert kennen.

Een echte aanrader in het New Adult genre. Het boek was veel te gauw uit, het afscheid nemen van Maxim en Julia was moeilijk maar ik hoop dat Sheila nog veel meer van dit moois gaat schrijven. Ik ben fan en ben dan zeker weer van de partij!

Meer recensies van Amarins