Linda van Rijn- Schermtijd

Amber Drenth 11 januari 2025
Susanne is samen met haar vriend Steven een heerlijk weekendje naar Parijs. Echter doet ze daar een vreemde ontdekking. Steven, die altijd praat over hoe vreselijk hij het telefoongebruik vindt en er dus bijna nooit op zit, heeft maar liefst een schermtijd van 5 uur. Wanneer ze hem daarmee confronteert komt ze achter dingen die ze liever niet had willen weten…..

Schermtijd is speciaal geschreven voor de campagne om mensen meer aan het lezen te krijgen of te belonen voor het lezen en je kon deze gratis halen. Uiteraard heb ik dit gedaan en nu heb ik hem eindelijk gelezen.
Schermtijd is een lekker kort, spannend boek. Er zit een goede opbouw in en met zijn nog geen 100 bladzijdes heb je hem zo uit.
Van zo’n kort boekje hoef je niet te verwachten dat er veel diepgang in zit en zelf vond ik dit ook totaal niet nodig voor dit verhaal.
Hij is perfect voor lekker tussendoor of voor een avondje spanning.

Meer recensies van Amber Drenth

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.