Cyder- The marked souls
Eerder mocht ik al het eerste deel lezen, waar ik ontzettend van genoten heb, dus een oproep voor een blogtour over het tweede deel kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.
Het was weer heerlijk om terug te zijn in de wereld Healian met Zeth en Syrah.
In dit deel leren we juist Oryn beter kennen. Hij blijkt al die jaren ontzettend jaloers te zijn geweest op Zeth en vooral om zijn band met Syrah. Hierdoor komt hij in verkeerde handen terecht en ontvoert Syrah. Eenmaal zo dicht bij elkaar komt Syrah in een wereld vol gemengde gevoelens terecht. Ze weet niet meer wie ze kan vertrouwen en voor haar gevoel wordt ze alle kanten op getrokken. Ze hoort alleen maar leugens en wil nu weleens de waarheid weten.
Hoewel hij uit ruim 400+ pagina’s bestaat, vlieg je er echt doorheen. De fijne beeldende schrijfwijze helpt hier zeker bij.
Het verhaal lees je afwisselend vanuit Zeth, Syrah en af en toe een stukje vanuit Oryn, waaronder ook gedeelten uit zijn verleden. Zo leer je hem in dit verhaal steeds beter kennen. Hoewel hij een echte bad guy is, krijgt Syrah ook zijn andere kant te zien, wat juist voor een inwendige tweestrijd zorgt. Hoewel ik natuurlijk eerst team Zeth was, brengt de andere kant van Oryn ook mij aan het twijfelen. En door de prachtige illustraties ben ik al helemaal voor Oryn. Sorry Zeth, maar hij is gewoon net wat aantrekkelijker (haha).
Ik ben dol op meerdere perspectieven in een boek. Het geeft voor mij net dat stukje extra aan het verhaal omdat je zo de situaties van andere kanten kunt bekijken.
Als je een boek van Cindy pakt weet je dat je gaat genieten. Je wordt een verhaal in gezogen en het wordt moeilijk om hem weg te leggen. Dit is het derde boek dat ik van haar mag lezen en ik hoop dat er nog veel volgen!
Ik kan niet wachten op het volgende deel van De Healian- serie.
The marked souls is het tweede deel van De Healian serie. Ik raad je echt aan om eerst het eerste deel te lezen want anders mis je echt te veel.
Het bevat liefde, leugens, emotie, heel veel fantasy elementen, prachtige illustraties, vriendschappen, zielsverwanten, spanning, verrassende twists, kortom van alles zonder dat het te veel wordt.
Het was weer heerlijk om terug te zijn in de wereld Healian met Zeth en Syrah.
Ik kan niet wachten op het volgende deel van De Healian- serie.