Een levensgrote banaan!

AmelieDeJonge 30 december 2024
Ik vond De Waanzinnige Boomhut echt een superleuk boek! Ik heb het in twee dagen uitgelezen, elke avond lekker in bed met mijn leeslampje. Het verhaal is heel grappig en zit vol gekke dingen waar ik veel om moest lachen.

Wat ik het leukste vond, is dat er heel veel tekeningen in het boek staan. Soms is er zelfs tekst verstopt in de tekeningen, en dat maakt het nog leuker om alles goed te bekijken. Er zit ook heel veel fantasie in het verhaal én in de tekeningen, alsof alles kan gebeuren. Dat vond ik echt cool!

Mijn favoriete verdieping in de boomhut was het laboratorium. Daar doen ze allemaal gekke uitvindingen, zoals een levensgrote banaan om de apen mee te verslaan. Dat vond ik zo grappig!

Ik kan niet wachten om het volgende deel van de boomhut te lezen. Ik ben benieuwd welke nieuwe verdiepingen ze daar gaan verzinnen!

Roxanne, 7 jaar, 2de leerjaar

Meer recensies van AmelieDeJonge