Wondermooi
Eindelijk heb ik dit boek gelezen, en wat gaf het me meteen een warm gevoel. Esther heeft alles heel beeldend weergegeven, de architectonische hoogstandjes en ook de sfeer en personages.
Het verhaal brengt je van het appartement van Nick en Annabelle in Londen naar Trevillion House naar Dubai en weer terug. Tijdens het lezen heb ik allerlei emoties gevoeld, chapeau voor de auteur voor het overbrengen hiervan, dat is heel knap!
Het is een feelgood verhaal met een scherp randje, door alle gebeurtenissen die heel realistisch beschreven zijn.
Hoe de vlinders op allerlei manieren terugkomen in het verhaal, vind ik nog het mooiste.
Een wondermooi verhaal Esther, en zeker 5 sterren waard.
Een wondermooi verhaal Esther, en zeker 5 sterren waard.