Ook over mediawijsheid!
Mooi boek maar stijgt niet boven de andere boeken van Anna Woltz uit wat mij betreft. (Maar Woltz is ook zo’n sterke schrijfster dat een gemiddeld boek van haar natuurlijk nog steeds hartstikke goed is!)
Maar dat komt ook omdat het thema mij minder aanspreekt dan bijv. Honderd uur nacht en Alaska. Beide ook boeken van Anna Wolt waar ik erg aan moest denken toen ik dit boek las; soortgelijke thema’s en opzet bij deze boeken ivt De spin en de sleutel.
Wat wel weer leuk is, is dat dit boek op scholen ingezet kan worden als het gaat om mediawijsheid. Wat zijn de gevolgen van het posten van onschuldig lijkende video’s op social media? Mooi te gebruiken om het gesprek aan te gaan na het voorlezen van dit boek bijvoorbeeld!