Guur, maar erg knap geschreven...
Toen dit boek bij mij in de bus viel, wist ik dat mijn avond gevuld was. Ik heb alle series gelezen en ik was benieuwd naar dit boek, zou zij mij wederom kunnen verrassen en boeien.
Eenmaal begonnen, kon ik niet meer stoppen. Ik werd meegezorgen naar een mooi Engels landschap met een sinistere dreiging. Vooral het geschreven perspectief vanuit de slachtoffers raakte mij enorm, knap geschreven en wat een inbeeldingsvermogen heeft deze schrijfster! Of fantasie, wie zal het zeggen.
Hoe dan ook, dit boek vult gelijk de ruimte en nam inderdaad mijn avond en nacht over. Geen spijt en wellicht een opvolging, want Marja Boomstra laat altijd heel slim eindjes en deurtjes open!