Kerst om nooit te vergeten

Angel 31 december 2024
Ik heb niks met kerststerren, maar deze vond ik wel leuk!

Wat heb ik genoten van dit kerstverhaal. Het heeft punten van een kerstverhaal maar als nog wist je niet hoe het ging verlopen. Je werd elke keer op een ander been gezet. Het zit tot de laatste pagina goed in elkaar.

Romy en Noah, vanaf de eerste pagina wil je gewoon meer over ze weten. Je word in de proloog al nieuwsgierig gemaakt wat er speelt tussen deze twee. Elk hoofdstuk pak je ze als een cadeautje uit. Waardoor je ze weer een stapje beter leert kennen. Op vele vlakken, want dit kerstverhaal heeft ook een spicy touche in verwerkt.

Ik ging soms ook helemaal stuk om het doen en laten van Romy en Noah. Twee tegenpolen die daardoor het beste en slechtste uit elkaar omhoog halen. Je verveeld je geen moment tijdens het lezen.

Niet alleen Romy en Noah leer je kennen. Maar ook hun familie. Hun beide familie geven zo leuke toevoeg(en) aan het hele verhaal. Het is een echt kerstverhaal met alle struggle die familie mee brengt, zeker rond de kerst periode. Maar toch voelt het als 1 geheel met het lezen. Iedereen heeft op zijn eigen manier een belangrijke rol gespeeld.

Als je opzoek bent naar een ander soort kerstverhaal om te lezen. Is dit boek echt een aanrader om te lezen.

Meer recensies van Angel