Voorspelbaar verhaal met leuke feelgood herfst vibes
Dit boek heb ik zo vaak zien langs komen, het leek me perfect voor dit seizoen. En dat was het zeker! Gilmore Girls vibes in een boek zo ongeveer. Zoals anderen ook al aangaven, er gebeurt niet heel veel in het verhaal en het is niet heel spannend allemaal, je leest dit echt voor de leuke sfeer en de feelgood herfst vibes. Daar zit het boek zeker vol mee, en je leert alvast de andere bewoners van het leuke stadje kennen die terug komen in de volgende boeken uit deze serie.
Het verhaal in het kort:
Jeanie verruilt haar leven in Boston voor een nieuw leven in het kleine stadje Dream Harbor. Ze neemt daar het koffiezaakje van haar tante over en voelt zich al snel thuis. De knappe boer Logan trekt al snel haar aandacht… Ze heeft alleen het gevoel dat iemand haar graag weg zou willen hebben, en al snel helpt Logan haar uitzoeken wat er aan de hand is. Zijn hart is ooit gebroken waar de hele stad getuige van was, dus hij zit niet te wachten op een nieuwe liefde. En Jeanie zal vast uiteindelijk terug willen naar Boston. Of heeft ze andere plannen?
Het zal je niet verbazen dat de personages een tijd om elkaar heen draaien, tussendoor ruzie krijgen en uiteindelijk voor elkaar vallen. Je leert de karakters redelijk oppervlakkig kennen, maar leert wel het nodige over hun verleden en waarom ze zich niet zomaar in een nieuwe liefde durven te storten. Het boek bevatte meer spicy scenes dan je zou verwachten op basis van de schattige cover trouwens
Als je houdt van dit seizoen dan is dit een leuk boek om bij weg te dromen.
Het verhaal in het kort:
Als je houdt van dit seizoen dan is dit een leuk boek om bij weg te dromen.