Creepy verhaal, de audioversie is goed!

Anita 26 januari 2025
Laurel is het verlies van haar dochtertje nooit te boven gekomen. Op vijftienjarige leeftijd is ze plotsklaps verdwenen en nooit meer terug gevonden. Er werd gespeculeerd dat ze weggelopen zou zijn, maar daar geloofde Laurel niets van. Jaren geleden is ze gescheiden, haar huwelijk hield geen stand door de gruwelijke gebeurtenissen. Ze woont sindsdien alleen en heeft moeite een goede relatie te onderhouden met haar zoon en dochter. Wanneer ze een leuke man leert kennen krijgt haar leven weer wat kleur, maar ze is geschokt als ze zijn jongste dochter leert kennen. Het meisje heeft zo haar eigenaardigheden maar lijkt sprekend op haar verloren dochtertje….

Een heel spannend en schokkend verhaal, waarbij je echt door wilt lezen om er achter te komen wat er jaren geleden precies is gebeurd. Eigenlijk kom je al vrij vroeg in het verhaal te weten wat er precies gebeurd is, en vanaf dat moment wacht je af wanneer en hoe Laurel er ook achter komt.
Ik vond het heel goed beschreven hoe het gezin compleet ontwricht is geraakt door de verdwijning en de onderlinge relaties verstoord zijn geraakt omdat iedereen anders met verdriet om gaat. Het boek zou een thriller moeten zijn maar zó spannend vond ik het toch ook weer niet, het is meer creepy. Ik heb geluisterd naar de Nederlandse audioversie die overigens heel goed is ingesproken.

Meer recensies van Anita