Meeslepend Post-Apocalyptisch verhaal
In "De schepping van Michael" is de mensheid tot een einde gekomen. Enkele mensen leven om onduidelijke redenen nog, misschien komt hun einde nog.
Michael is een van de overlevenden en houdt zichzelf al tien jaar in leven. Het verhaal volgt Michael tijdens zijn zoektocht naar onderdak, voedsel en zichzelf.
Het boek is slim geschreven, met flashbacks die meer vertellen over het verleden van de hoofdpersoon. Hoewel het verhaal zich afspeelt in een Nederland dat we niet kennen, kun je je onmiddellijk voorstellen hoe de wereld zonder mensen eruit ziet, dankzij het schrijftalent van Michael Kaptein. Hij zorgt ervoor dat je vanaf de eerste pagina in het verhaal zit.
Een aanrader!
Een aanrader!