Het kromme huis

AnneliesLeest 22 januari 2025
Wanneer de rijke Griek Aristide Leonides door een overdosis van zijn eigen medicijnen wordt vermoord, is er bij iedereen wel wat verdachts te vinden. Elke huisgenoot heeft immers baat bij de royale erfenis van Aristide…

Ik las Het kromme huis door de jaarlijks terugkerende Christie Challenge van Uitgeverij Rainbow. Zelf zal ik niet zo snel naar een detective verhaal grijpen, maar deze challenge is gewoon te leuk om niet mee te doen.

De verhalen van Agatha Christie zijn telkens weer amusant, vlot en allesbehalve TE spannend (wat voor een bangerik als ik echt wel belangrijk is). Het kromme huis las nog vlotter dan ik gewend ben van Agatha Christie en wist mij wederom weer helemaal te misleiden. Whodunit? Ik zit er altijd naast. Maar het is net dat, dat een Christie voor mij zo amusant maakt.

Meer recensies van AnneliesLeest