Twaalf dates voor kerst

AnneliesLeest 06 januari 2025
Millie, die niets met kerst heeft, wordt door haar luisteraars van het radiostation op de proef gesteld. Haar uitdaging, twaalf kerstige dates met haar mede-host Marcus, om zo de kerstbeleving ten volle te ervaren.

Maar wat Millie niet weet, is dat Marcus al jarenlang gek op haar is, en dat de dates alleen maar meer vlinders bij hem zullen losmaken.

Zal Marcus deze dates doorstaan zonder gebroken hart?

Je slaat Twaalf dates voor kerst nog maar net open en je word al verrast door een erg mooie vormgeving bij het begin van elk hoofdstuk. Dit sluit net als de cover, mooi aan bij Robin Harts vorige boek Een tweede kans voor kerst.

Je word als lezer zowel meegenomen door Millie als door Marcus. Beide perspectieven wisselen elkaar af en vullen elkaar op deze manier aan tot een mooi geheel. Allebei de hoofdpersonages zijn enorm loveable, en je kan dan ook niet anders dan Millie en Marcus in je hart sluiten.

De verhaallijn van Twaalf dates voor kerst vind ik echt heel erg leuk en origineel. Het verhaal ademt als het ware kerst en zit dan ook bomvol sfeer en warmte.

Leuk weetje, wie van teckels houdt, gaat echt wel zijn gading vinden in Twaalf dates voor kerst.

Een echt kerstverhaal, vol liefde, warmte, humor en héél veel kerstsfeer. Genieten!

Meer recensies van AnneliesLeest

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.