Adembenemend
Van Jagritta's boeken & de wereld eromheen en FUB Publishing & Writing kreeg ik het e-book "Dodelijke Leugen" na een winactie opgestuurd.
De cover sprak me aan. Het idee kwam bij me op een bloedend hart. Wat heeft dit te betekenen?
Hannah was een klein meisje toen ze op haar broertje moest passen van haar moeder. Tijdens het oppassen verliest ze haar broertje uit het zicht. Hierna is haar broertje nooit meer teruggevonden. Ze heeft
last van nachtmerries sinds de verdwijning van haar broertje. In die nachtmerrie ziet ze een jongetje op een regenboog. Hannah ontwikkelt zich als een begenadigd klassiek pianiste
en is gehuwd met Maarten. Op eens krijgt ze dreigbrieven. Ze gaat op zoek naar wie haar die dreigbrieven stuurt. Dan komt ze in een wespennest terecht, dat zijn weerga niet kent.
Het boek is zo fantastisch. Je wordt helemaal in het verhaal gezogen. Je wilt door met lezen. Wat zit er achter. De personages zijn intrigerend. Het boek blijft tot het einde super mysterieus met een opbouwende spanning. En de ontknoping is zo onverwacht.
Het boek is een aanrader voor iedereen die houdt van spanning, mysterie en wat men elkaar aan kan doen.
Waardering****.
Waardering****.