Kan je houden van meerdere personen tegelijk

AnneSwart 07 maart 2025
Van Jennifer Jay mocht ik mee doen aan de blogtour
Club Alisto Lilly (e-book). Hiervoor mijn dank.
De cover is mooi. Een paar rood gekleurde stiletto's met een zwarte achtergrond.
Deze steamy roman is zo goed beschreven, dat je doorgaat met lezen.

Lilly heeft in haar jeugd veel meegemaakt. Bindingsangst heeft ze volgens haar hierdoor ontwikkeld.
Een goed draaiende kapsalon heeft Lilly opgebouwd. Goede vrienden en vriendinnen zijn er om haar heen. Lilly gedraagt zich anders dan anderen, is empathisch, daadkrachtig en heeft veel liefde te geven. Een van haar beste vrienden heeft een BDSM-club. Op de reis met alle vrienden naar Kreta gebeurt er iets, waardoor Lilly van slag raakt. Ze onderdrukt hierna haar gevoelens. Toevallig komt ze in Helsinki Finn haar jeugdvriend tegen. Hij heeft het zwaar en Lilly bekommert om hem door dingen met Finn te ondernemen. Haar beste vriendin vraagt om demonstraties te geven in haar BDSM-club. Ze gaat hier op in en doet dit samen met een ander mannelijk persoon. Lilly haar gevoelens worden hierdoor steeds meer een puinhoop. Haar jeugdvriend Finn kust haar. Dit brengt haar nog meer in de war. Lilly vraagt zich zelf af, kan je van meerdere mannen tegelijk houden?

Dit boek lees je in een ruk uit. Er wordt een positieve kijk gegeven in de wereld van BDSM. Maar ook wat een trauma in je jeugd je verdere leven kan beïnvloeden. Kan je als vrouw van meerdere mannen houden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor mannen. Hoeveel vrouwen en mannen dromen hierover en durven dit niet uit te spreken.

Meer recensies van AnneSwart