Complex
Van Dirk M. Zanen Auteur het boek: "Mediterraanse Moordenaars" mogen ontvangen. Met dank ook aan Boekscout en Martin Esland.
De titel "Mediterraanse Moordenaars" roept vragen op. Op de cover zie je een auto met lichten. Wat voor auto is dit?
Het boek is een pageturner. Het gevoel wat bij mij op komt is, dat je in de war raakt. Je hebt het idee dat je met een kluitje in het riet wordt gestuurd. En dat is het ook. Telkens ben je met je ingeving te laat.
Er zijn 2 schepen bouwers een in Griekenland en een in Nederland.
In de Franse plaats Saint Tropez komt de hoofdinspecteur ter ore dat er een drugstransport gaat plaatsvinden. Een Griekse magnaat staat aan het hoofd van deze organisatie. Hij is bijna bankroet en wilt wraak.
In Nederland vindt er een moord plaats op een jonge vrouw met als kenmerk een vreemde verminking. Hierna vinden er ook nog slachtoffers plaats met dezelfde verminking.
Enige tijd later vindt er een overval plaats op het schepen bouwers bedrijf in Nederland met dodelijke afloop. De kinderen gaan op zoek naar de moordenaars van hun ouders. De moordenaar is iedereen net te vlug af. Uiteindelijk strandt hij in Zuid-Europa en wordt herkend door Kroatische arbeiders die uitgezonden zijn. De kinderen kunnen nu de moord op hun ouders afsluiten.
Het verhaal is zo fantastisch goed geschreven. Iedereen die van thrillers en van een zoektocht naar de waarheid houd zal genieten van het boek
"Mediterraanse moordenaars".
Zijn het twee verhalen in 1 boek?
Lees het.
Er zijn 2 schepen bouwers een in Griekenland en een in Nederland.
"Mediterraanse moordenaars".
Zijn het twee verhalen in 1 boek?
Lees het.