Boeiende roman

Anouk 29 september 2024
Athena Liu en June Hayward zijn een
soort van vriendinnen. Athena is een bestsellerauteur en June niet. June is per toeval getuige van Athena haar dood. Ze vindt het net voltooide manuscript van Athena, dit is har kans om beroemd te worden toch?

Ze steelt het manuscript. Ze publiceert het onder haar eigen naam en “haar” boek wordt een succes! June leeft het leven van Athena, maar de leugens blijven zich opstapelen. Haar sociale media en de boekenmedia staan voor schandalen over haar. Hoever zal June gaan voor haar gestolen succes?

Ik begon aan dit boek met hoge verwachtingen, aangezien ik veel wisselende reviews op sociale media had gezien. De schrijfstijl pakte me gelijk en was erg fijn te lezen. June is een bijzondere en interessant personage. Haar manier van denken was erg opmerkelijk.

Er kwamen alledaagse problemen naar voren zoals eenzaamheid, social media, racisme, bedreigingen en jaloezie. Ook kwam er wat geschiedenis van Azië naar voren. Verder gaf het ook een beeld hoe hard de schrijverswereld kan zijn. Veel boeiende onderwerpen, wat knap beschreven was. Soms vond ik het verhaal wat traag verlopen, waardoor het wat saai werd. Dus een indrukwekkende roman waarvan ik genoten heb!

Meer recensies van Anouk