kort!

aprammel 13 februari 2025
Met dit verhaal kan ik niet veel. Misschien is dat ook niet de bedoeling, maar ik had er zeker meer van verwacht. Natuurlijk, het verhaal over deze vrouw, Monique, die de moed heeft om weg te gaan van de partner die haar tiranniseert indrukwekkend. Maar het is een opsomming van wat er is gebeurd en een beetje van de twijfels bij haar zoon dat diens moeder misschien wel in dezelfde fout gaat vervallen.
Het verhaal van de zoon die bekent zich schuldig te voelen over allerlei uit diens verleden met zijn moeder, loopt door het verhaal over Monique heen. Dat doet bijna indrukwekkender aan dan het eerste.
Het verhaal ontbeert diepgang, meer argumentatie, meer over de andere personen in het verhaal, zoals zijn zus. Jammer.

Meer recensies van aprammel