Een fantasie verhaal dat gebroken harten heelt

Archer 27 augustus 2024
Stepahnie garber heeft een nieuwe reeks. Ze is erg bekend van carnaval reeks.

Evangeline fox, een jongedame die verliefd is op Luc maar haar stiefzus gaat met hem trouwen. Wanhopig vraagt ze de hulp van de hartenprins( die vervloekt is dat iedere dame die hem kust sterft tenzij zij de ware is ) Maar alles heeft een prijs. Ze moet drie kussen aan iemand anders geven. Maar de fates kennende spelen gevaarlijke spelletjes waarin evangeline verschrikt geraakt. Zal ze haar gelukkig einde vinden? Of was haar wens toch niet wat ze nodig had?

Het is een razend spannend verhaal. Ideaal voor liefhebbers van carnaval. Ik raad wel eerst aan carnaval reeks te lezen. Hier en daar wordt er toch naar vernoemd. Het is een fantasy verhaal dat gebroken harten kan helen. Een echte slow burn romance en heel veel magie.

Meer recensies van Archer