Een hartbrekende verhaal dat je eeuwig bij blijft
Wees gewaarschuwd neem een zakdoekdoos bij terwijl je dit boek leest. Zo een geweldig boek!
Sam en julie hebben grootste plannen om samen verder te studeren en iets te huren. Elkaar te steunen in elkaars passies. Maar wanneer Sam verongelukt verandert alles. Julie kan niet geloven dat haar vriendje echt weg is. Ze besluit wanhopig hem te bellen. Hij neemt op. Wonderbaarlijk kunnen ze elkaar bellen. Ze kunnen nog een laatste afscheid nemen. Maar wat zeg je dan allemaal? Wat is er nog niet gezegd of wat zou je nog willen doen?
De schrijfstijl is heel vlot en makkelijk te lezen. Soms zijn er flashbacks van het verleden die meer beeld geven over het heden. Het is een hard verscheurend verhaal van begin tot einde. Het is een ruw verhaal dat over rouwen en loslaten is. Ook het loslaten wat er zou kunnen zijn.
Ik raad dit wel aan lezers die van romantiek, young adults.
Ik raad dit wel aan lezers die van romantiek, young adults.