meeslepende thriller van hoogstaand niveau.

Arnautovic12 03 juli 2024
Wauw!

Wat een meeslepende thriller. Mijn eerste boek van de schrijver Bjorn Van Den Eynde.

Nathan en Marjolein gaan op zoek om de vermiste sarah terug te vinden. Maar niets is wat het lijkt. Pagina na pagina blijft de spanning hoog en wordt je meegezogen in een thriller van enorm hoogstaand niveau.

Dat het verhaal zich afspeelt in België, Gent en de Gentse feesten maakt het extra spannend. Het zorgt nog meer voor inleving.

Ik heb de Engelenmoorden nog niet gelezen, dat is het eerste wat ik moet doen. Zo kan ik het verleden van Nathan en Marjolein nog beter begrijpen.

Dit is voor de lezers van het Genre M.J Arldidge, Robert Bryndza en Carla kovach.

Een nieuwe Belgische topschrijver is op weg om een heerlijke reeks neer te zetten!

Meer recensies van Arnautovic12