Heerlijk vertoeven bij de drugsbeleid van Stockholm
Dead Man walking
☆☆☆☆
Ik heb 'dead man walking' van Jens Lapidus gelezen voor @AWBruna. Ik hou van zijn zijn boeken. Bijna altijd goed en ook dit keer was dat zo.
We volgen 4 personen, Teddy, Emelie, Josephien en Max. Elke hoofdstuk gaat over 1 POV, en dat wisselt. Dus ik wilde doorlezen als ik bij 1 persoon was maar pech, je schakelt tussen deze karakters.
Het begint op het kerkhof bij een herdenking van moeder die al heel lang overleden is. Daar gebeurd er iets raars en het verhaal begint.
Uiteindelijk komen we terecht in de onderwereld en de penoze van drugs.
Ik kwam er wat moeilijk in. De eerste honderd bladzijden zijn het veel namen en gebeurtenissen. Dat hield mij enigzins bezig en kwam moeilijk in het verhaal. Ik kreeg van een andere uitgever een fantasy boek en dat heb ik eerst gelezen en deze even weggelegd. Toen ik weer verder ging in dit boek greep het me en heb ik me overgegeven aan dit verhaal en door de vele criminelen te volgen. Alles is goed te begrijpen en de personages kregen gestalte in mijn hoofd. Toen pas werd het erg spannend en heb het boek verder gisterenavond uit gelezen.
Het pluspunt van dit boek - ook in andere boeken van Lapidus - is het geweld en de uitvindingen die gedaan worden met betrekking van drugs smokkelen. Normaal een ver van mijn bed show maar hier zat ik er middenin.
'Dead man walking' heeft me weer verrast en krijgt ☆☆☆☆
Uitgever AWBRUNA bedankt voor dit boek heb wederom genoten.
Wel adviseer ik eerst andere Lapidus boeken te lezen want dat geeft je wel een achtergrond.
☆☆☆☆
Uiteindelijk komen we terecht in de onderwereld en de penoze van drugs.
'Dead man walking' heeft me weer verrast en krijgt ☆☆☆☆
Uitgever AWBRUNA bedankt voor dit boek heb wederom genoten.