Een hele duistere kant van Loes....
Wurgcontract - Loes den Hollander
☆☆☆.5
Gho! Ik klik net de laatste bladzijden van 'wurgcontract' en jee, wat een verhaal!
Al na een paar pagina's denk ik bij mezelf dat dit een andere Loes is dan normaal. Het is een stuk donkerder dan ik van haar gewend ben. Ik heb al haar boeken gelezen en ik weet op voorhand al dat een boek van haar altijd goed is voor een paar heerlijke uurtjes leesvoer. Ook dit boek heeft me alles behalve teleurgesteld.
Het verhaal is vanuit 4 perspectieven geschreven. Drie vrouwen en personage X. Bij elke personage wordt hun verhaal goed verteld. Maar deze vrouwen kennen elkaar niet. Ze sporten in dezelfde sportschool maar dat is dan het enige. Ze zijn alle drie op hun eigen manier erg kwetsbaar.
Ze worden van hun voeten geveegd van personage X. Hij heet Flint, Henry of Dirk.
Een man met een moeilijk verleden en de nodige bagage. Hij heeft een vriend, Don. Don vertelt hele verhalen over vrouwen, werk en alles wat hij beleefd.
Lang vroeg ik me af wie dan die Don is, ge geimzinnige vriend.
Na het verhaal van Gaby en Michelle dacht ik bij de derde personage dat ik het nu wel wist hoe het zat en geen zin had in een herhaling. Maar dat liep net even anders.
Het is zeker een ander verhaal dan we gewend zijn en zelf hou wel van dit donkere. Ik kan me ook voorstellen dat andere lezers niets hebben met deze Loes.
Ik heb ik genoten van dit boek, maar het werd wat mij niet spannend genoeg. De herhalingen in het verhaal werden enigzins voorspelbaar.
Toch mis ik het antwoord op verschillende losse lijntjes en dat is jammer.
Ik heb dit boek gekregen van @Sarina van de Crimecompagnie waarvoor mijn dank.
☆☆☆.5 voor de nieuwe Loes
☆☆☆.5
Lang vroeg ik me af wie dan die Don is, ge geimzinnige vriend.
Toch mis ik het antwoord op verschillende losse lijntjes en dat is jammer.
Ik heb dit boek gekregen van @Sarina van de Crimecompagnie waarvoor mijn dank.
☆☆☆.5 voor de nieuwe Loes