Heerlijk verhaal, brengt je in Amsterdamse kerstsfeer
Kat (Katherine) heeft het goed voor elkaar: een leuke baan als assistent van een bekende schrijver en een fijn huis in Amsterdam. Maar het is niet allemaal zo perfect: veel vrienden heeft ze niet en het contact met haar familie is niet heel goed. Als ze op een dag naar het dorp gaat waar ze vandaan komt voor een surprisefeest van haar beste vriendin, gebeurt er iets onverwachts. Haar vriendin gaat mee naar Amsterdam en gaat werken in het nieuwe eetcafé, Het Hoekje. Dit is het begin van mooie wendingen in het leven van Kat.
Aline heeft een heerlijke schrijfstijl, dat wist ik al van haar vorige boeken. Ook dit boek vond ik heerlijk het was het eerste boek dat ik van begin tot einde heb kunnen luisteren zonder dat ik de noodzaak voelde er iets bij te gaan doen. Ik kijk al uit naar het volgende boek van Aline.