Dubbel gevoel

AstridvdJ 17 september 2024
Ik heb een dubbel gevoel bij dit verhaal. Het is een prachtig verhaal. En zoals ik gewend ben van Santa Montefiori voel je je gelijk in het boek thuis en wil je het het liefst in 1 keer uitlezen. En Ierland beschrijft ze weer op een prachtige manier. Maar dit boek is zo voorspelbaar. En er zit iets in waar ik totaal niet tegen kan: de wereld tussen hemel en aarde. Het wordt op een goede manier beschreven maar toch wringt het daar voor mij. Het enige wat mij eigenlijk verbaasde was het eind.
En nog een goed punt, het is weer niet afgeraffeld. Niet alsof er zo nodig een eind aan gemaakt moest worden.
Toch geef ik het maar drie punten vanwege de wereld tussen hemel en aarde. Daar weet niemand iets van en daar moet je ook geen fantasieën over maken.
Tot slot: er staan de nodige fouten in het ebook. Er worden woorden gemist of er worden woorden verkeerd geschreven.

Meer recensies van AstridvdJ