Waanzinnig toffe serie

AuroraBearheart 10 november 2024
Zo ontzettend blij dat ik de Amari boeken heb gevonden. Ik heb deel 1 en 2 met zoveel plezier gelezen en ik keek echt uit naar deel 3. En ja ik kan er heel kort over zijn, deze was ook weer fantastisch.
Ik heb sinds Harry Potter niet meer zo genoten van een boekenserie.

Ondanks dat het kinderboeken zijn lezen deze boeken heel fijn. Het plot zit vaak beter in elkaar dan bij de meeste boeken voor volwassenen. Als je Stad vol geesten leuk vond van V.E. Schwab kan ik je deze ook van harte aanbevelen.

In dit deel gaat Amari met haar vrienden opzoek naar de waanzinnige wonderen om te voorkomen dat iemand daar misbruik van maakt. Een hele nieuwe magische wereld maar dit keer zonder de toverstokken. Ondanks dat Amari haar magie is kwijt geraakt staat dit deel nog steeds bol van de magie en magische wezens en kreeg zelfs een beetje een griezelig element met een spookhuis en allerlei enge wezens.

Ik heb begrepen dat ze bezig zijn met een deel 4 van deze serie en ik kan natuurlijk niet wachten

Meer recensies van AuroraBearheart