Beauty and the beast meets 50 shades of grey.
Ik heb van de duistere sprookjes serie van Emma Anna alleen Doornroosje nog niet gelezen maar deze vind ik tot nu toe het leukste. Persoonlijk vind ik het wat cliché om als boekenliefhebber te zeggen dat Belle en het beest je favoriete sprookje is al zou ik ook geen nee zeggen tegen zo'n mooie grote bibliotheek in mijn huis maar ik moest daar toch even van terug komen.
Ook dit keer geeft Emma Anna een duistere twist aan het bekende sprookje. Isabelle wordt tegen haar wil uitgehuwelijkt aan een Graaf met een discutabele reputatie. Iets wat ze niet had verwacht nadat ze door een tragisch ongeluk verminkt raakte. Ze ging er vanuit dat iedere man haar te monsterlijk zou vinden om mee te trouwen. Kan ze over haar schaamte voor haar uiterlijk heen komen en het hart van de graaf winnen?
Dit is Beauty and the best meets 50 shades of grey. De graaf houdt er een bijzonder manier op na om Isabelle te disciplineren en dat deed mij heel erg denken aan Christian Grey, wat ik helemaal niet verkeerd vond haha. Emma wist mij opnieuw te betoveren met dit verhaal en ik las hem in één ruk uit.