In de van de zonde
Wanneer ik in de synopsis van een boek lees dat het over een internaat gaat ben ik eigenlijk gelijk geïntrigeerd. Het zijn vaak duistere plekken waar veel negatieve energie hangt. De kinderen zijn daar immers niet vrijwillig, die horen gewoon bij liefhebbende ouders thuis te wonen. In de ban van de zonde draait ook om een internaat en daar hangt een duister sfeertje . De voormalig directrice wordt vermoord en een politieteam gaat op onderzoek uit. Deze moord is het begin van een reeks heftige gebeurtenissen waarbij er duistere geheimen boven komen drijven.
Ik dacht meerdere malen de oplossing te hebben ontdekt maar ik bleek er helemaal naast te zitten. Deze thriller is niet voorspelbaar en zit vol plottwists. De personages blijken allemaal op een of andere manier met elkaar verbonden waardoor ik nieuwsgierig bleef. Ik wil zeker nog meer lezen van Sylvia Harrisson.