Een fantastisch boek met diepere lagen

Averbeek 17 februari 2025
Oh Jade je had me al bij het gedicht waterdicht pff
Wat een mooi verhaal heb je geschreven met diepere lagen.
Iris een fijn personage en zegt overal nee tegen maar nu zegt ze ja tegen illustraties maken voor Boris, maar later zegt ze ook ja tegen therapie.
Je moet dingen gewoon doen in het leven ook al zijn ze moeilijk, wauw wat een kwetsbaarheid moet Iris laten zien en zich openen.
Daar heb je wel de juiste mensen om je heen voor nodig om je te helpen en dat komt in dit verhaal heel sterk naar voren dat zowel Iris als Boris in de juiste richting komt voor hulp.
Het is mooi hoe Boris en Iris zich zo perfect elkaar aanvullen en moedige woorden inspreken door er voor elkaar te zijn

Daarnaast zullen vrienden er altijd voor je zijn ondanks hoe moeilijk je het misschien hebt dit is mooi verweven in het verhaal.

Daarbij kwam de humor die Jade ook heeft op het juiste moment, en zo ook de spice.

En het gene wat mij bijblijft is Ik kan moeilijke dingen

Wauw wat een verhaal heb je geschreven Jade met dit verhaal kroop je onder me huid! Wat een kwetsbaarheid, liefde maar ook veel dingen die in het leven spelen of die je als persoon kan tegenkomen.
Ik heb je boek gelezen met een lach en een traan en ik weet ik kan moeilijke dingen!
Dankjewel

Aanrader dit boek jongens ga hem lezen!

Meer recensies van Averbeek