Een fantastische maffia romance zo genoten!
Dit was mijn 1e kennismaking met deze auteur deze auteur is zo lief! Reageert altijd op berichtjes en is enthousiast.
En wat kan ze goed schrijven.
Dit is een maffia romance en wat heb ik hiervan genoten.
Het verhaal zit goed in elkaar, het bevat spanning, een thrillertintje, genoeg spice, en ook liefde en humor.
De dynamiek tussen Belle en Atlas is zo mooi omschreven en ook personage Lev komt veel naar voren en heb ik in mijn hart gesloten.
Er gebeurd zoveel in dit verhaal dat je vanaf begin tot eind zit vastgekluisterd aan het boek, je wilt constant blijven lezen omdat het je pakt.
En dan bevat het einde een flinke cliffhanger en wat was ik blij dat ik gelijk doorkon met duistere nachten en je raad het al dat heb ik ook gedaan en die is ook al uit later meer hierover.
Lieve @evayarich wat kan je heerlijk schrijven! Ga zo door ik blijf je verhalen lezen
En wat kan ze goed schrijven.
Dit is een maffia romance en wat heb ik hiervan genoten.