Nicole is een topper van een schrijfster en ze doet het gewoon weer!
Nicole doet het gewoon weer.... topper!
Het is geen verrassing dat zij 1 van mijn favoriete schrijfsters is.
Haar verhalen zijn vermakelijk, hartverwarmend, met genoeg spice, romantisch en nog meer.
Het vermiste kerstelfje is een begin van een nieuwe serie (office romance) en ik kan je vertellen dat hij goed begint EN NOG BETER EINDIGT!
Het smaakt naar meer, ik dacht vooral heel jammer toen ik hem uit had wilde het liefst gelijk door haha.
Ik heb er echt van genoten! En ze blijft mijn aandacht vasthouden bij welk boek ze ook schrijft tot zover.
Ik kan niet wachten op het vervolg!
Zoek je nog een leuk kerstcadeautje deze novelle is ook leuk om cadeau te doen!
Aanrader deze novelle, Maar niet alleen deze novelle, maar ook de andere boeken van Nicole!
Ik was fan en ben dit nog steeds.
Het is geen verrassing dat zij 1 van mijn favoriete schrijfsters is.
Ik kan niet wachten op het vervolg!
Zoek je nog een leuk kerstcadeautje deze novelle is ook leuk om cadeau te doen!
Ik was fan en ben dit nog steeds.