Het geloof en jij
Hoe is je relatie met jezelf en anderen als je Jezus volgt. Waarom hoeven wij ons als kind van God niet druk te maken over ons zelf, maar ook over wat anderen van iets vinden. De rechtvaardige rechter, waarvoor wij uit ons zelf nooit kunnen bestaan, maar toch Vader mogen noemen. KELLER legt het prachtig uit naar aanleiding van een stukje uit de Korinthebrief.
Wil jij ook bevrijd zijn van jezelf, en leven zoals God dat van ons verlangt? De last van wat anderen vinden of waarvan jij denkt dat iemand er iets van vind los kunnen laten. Lees dit boekje maar maximaal 60, bladzijden!
Echt het zet je Godsbeeld, het beeld van wat je kent van vroeger en misschien juist wel helemaal niet kent of niet eens hebt in zo een waardevol perspectief. En nog veel belangrijker je leert de liefde voor de mens kennen die deze Vader heeft.